0162 – 686179

info@eskadee.nl

Opvangmogelijkheden

ESKADEE biedt de volgende vormen van opvang:

  • Kinderdagopvang (KDV)
  • Peuterspeelgroepen (PA)
  • Buitenschoolse Opvang (BSO)
  • Tussenschoolse opvang

Kinderdagopvang

“Mama, wanneer mag ik weer bij de kindjes gaan spelen?”

Wanneer je op je werk bent wil je zeker weten dat je kind in goede handen is én dat ze de hele dag heerlijk kunnen spelen. Onze persoonlijke aanpak met oprechte aandacht voor je kind combineert het beste van deze twee werelden. De pedagogisch medewerkers geven de kinderen iedere dag weer de liefdevolle en professionele begeleiding die zij verdienen. Wij zijn van mening dat ieder kind uniek is en verschillende behoeftes heeft. ESKADEE speelt hierop in door kinderen te stimuleren om zijn of haar interesses te volgen. Je kind krijgt echt een eigen plekje in de groep.

Heeft je kind goed gegeten? En hoe was het middagslaapje? Verder nog opvallende dingen? Het zijn zaken die voor jou als ouder belangrijk zijn om te weten. Wanneer je je kind komt ophalen praat de pedagogisch medewerker je meteen bij over het verloop van de dag. Daarnaast komt dit ook keurig in het ouderportaal te staan en kun je dagelijks foto’s terugvinden in de ESKADEE app. Wil je overdag al iets weten? Bel ons gerust! Het is veel fijner om even contact te hebben dan het jezelf te blijven afvragen.

Peuterspeelgroepen

“Wil je mijn boterham opvouwen?”

Peuters staan letterlijk te trappelen om de wereld te ontdekken. Ze willen alles aanraken, uitproberen en doen de meest geweldige uitspraken. Bij ESKADEE krijgt jouw kind de mogelijkheid om in een veilige omgeving de grenzen op te zoeken en zich te ontplooien. Heerlijk ravotten samen met leeftijdsgenootjes, waarbij ze zich spelenderwijs ontwikkelen. Knutselen, samen eten en drinken en wanneer het even kan gaan we lekker naar buiten. Je kind zal zich geen moment vervelen.

Daarnaast vormt de Peuterspeelgroep een goede voorbereiding op de basisschool. Niet alleen leren ze hier om samen te spelen, maar óók om samen te delen. Het gevarieerde activiteitenaanbod sluit volledig aan bij de belevingswereld van peuters waarbij ontwikkeling centraal staat. Daarnaast dragen de extra ontwikkelingen in een speciale 3+ groep bij aan een soepele start op de basisschool. Voor deze kinderen heeft Eskadee op diverse locaties  3+ groepen in het leven geroepen. We adviseren je graag hoe je, eventueel ook in combinatie met opvang bij het kinderdagverblijf, hier gebruik van kunt maken. Want voor je het weet vliegt je kind al uit naar het basisonderwijs…..

Buitenschoolse opvang

Het kan een heel gepuzzel zijn om werk- en schooltijden goed op elkaar aan te laten sluiten. De buitenschoolse opvang van ESKADEE biedt hierin uitkomst. Vaak bevindt onze opvang zich zelfs in hetzelfde gebouw als de basisschool zelf, wat voor jou als ouder een hoopt tijd scheelt. Daarnaast is het ook heerlijk voor je kind om zich na schooltijd nog even lekker uit te kunnen leven in een vertrouwde omgeving. Een win-win situatie voor jou én je kind!

Ook bij de buitenschoolse opvang hanteren wij een persoonlijke aanpak en staat de interesse van het kind centraal. Daarnaast spelen wij in op de 21-eeuwse vaardigheden die het kind in de toekomst zeker van pas zullen komen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld kennismaken met programmeren en andere technische vaardigheden.

Tussenschoolse opvang

Als ouder ben je niet altijd in staat om zelf je kind(eren) tussen de middag op te vangen. Dat hoeft ook niet, want ESKADEE draagt zorg voor een ontspannen en gezonde lunchpauze voor ieder kind. Na de gezamenlijke maaltijd kunnen de kinderen zich nog even heerlijk lekker uitleven zodat ze in de middag weer helemaal opgeladen bij het klaslokaal verschijnen. Heerlijk voor je kind, een zorg minder voor jou als ouder.