0162 – 686179

info@eskadee.nl

Over ons

Onze missie

Het is onze ambitie om dé vertrouwde en professionele kinderopvangorganisatie binnen de gemeente Drimmelen te blijven. Binnen het uitdagende en gevarieerde aanbod van ESKADEE staat het kind van 0-13 jaar centraal. Wij nemen zorg uit handen bij ouders en bieden optimale ondersteuning aan het kind om deel te nemen in de maatschappij. Bij ons ontwikkelt elk kind zich in zijn eigen tempo. Dichtbij, betrouwbaar & speels.

Onze visie (voor de toekomst)

Onder de noemer Integraal Kind Centrum streeft ESKADEE ernaar om in 2020 binnen de gemeente Drimmelen in alle basisscholen vertegenwoordigd zijn. Hiervoor werken we intensief samen met alle partijen die een relevante bijdrage leveren aan de ontwikkelingen van de 21ste- eeuwse vaardigheden bij kinderen van 0-13 jaar. De basis voor deze kindcentra vormt een doorgaande leerlijn en een gemeenschappelijke en maatschappelijk verantwoorde invulling van zes O’s: Ontwikkeling, Opvoeding, Opvang, Onderwijs, Ontspanning en Ouderbetrokkenheid. Zo kan ieder kind op eigen wijze tot zijn recht komen.

Werken bij Eskadee.

Wij hebben een fijn team met enthousiaste medewerkers! Toch staan we ook altijd open om nieuwe gezichten te verwelkomen. Ben jij geinteresseerd in de mogelijkheden om te komen werken bij Eskadee?

Neem dan contact op met ons centraal bureau via telefoonnummer 0162–686179 of stuur je vragen of open sollicitatie inclusief brief en CV naar werving@eskadee.nl