Menu

AANMELDEN

 

Hoe oud moet mijn kind zijn om het aan te mogen melden voor kinderopvang?
Aanmelden voor het kinderdagverblijf kan al vanaf het moment dat de zwangerschap is vastgesteld. Wij raden u aan om u zo vroeg mogelijk in te schrijven.
Voor aanmelding voor de peuterspeelzaal moet uw kind minimaal anderhalf zijn. U kunt uw kind aanmelden voor de buitenschoolse opvang vanaf zijn / haar derde verjaardag.

Ik wil mijn kind graag aanmelden voor kinderopvang. Hoe doe ik dat?
Inschrijven kan via deze site (zie Inschrijven). Uiteraard kunt u voor meer informatie en inschrijven altijd deze site raadplegen, brochures aanvragen of bellen met Ons Centraal Bureau. Wilt u uw kind aanmelden voor buitenschoolse opvang of  vakantieopvang? Kijk bij het onderwerp Buitenschoolse opvang.

Mijn kind zit op het kinderdagverblijf. Moet ik mijn kind apart aanmelden voor de bso wanneer hij/zij vier wordt?
Ja, voor de buitenschoolse opvang moet u uw kind opnieuw inschrijven. U ontvangt een doorstroomformulier van ons op het moment dat uw kind 3 jaar wordt.

Zijn er wachtlijsten voor de opvangvestigingen?
Dat is per vestiging en opvangvorm verschillend. Het feit of uw kind moet wachten op een plaatsje bij een kinderdagverblijf, peuterspeelzaal of buitenschoolse opvang, is sterk afhankelijk van de volgende factoren: 
- het aantal benodigde dagen 
- welke dagen of dagdelen gewenst zijn 
- welk kindercentrum de voorkeur heeft 
- de datum van aanmelding 
- de leeftijd van uw kind. 

Wilt u weten of er plaats is op het kindercentrum van uw keuze? Neem contact op met ons Centraal Bureau via 0162 -686179.

Ik wil mijn kind laten overblijven op school, hoe gaat dat?
U kunt uw kind laten overblijven op 8 scholen binnen de gemeente Drimmelen. Neem contact op met Murlen Dienstverlening, 085 – 273 4910 voor de inschrijfformulieren.
Of klik hier.

Moet ik inschrijfgeld betalen?
Nee hoor! U kunt bij ons gratis inschrijven. Voor zowel  kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang, peuterspeelgroep of   tussenschoolse opvang vragen wij geen inschrijfgeld.

<< terug naar vragen