Menu

TARIEVEN

­

Prijzen 2017 bekend!

logo_website_2017Laat u versteld staan van de lage netto opvangprijs per uur.
Wij volgen continue de landelijke ontwikkelingen op de voet! Het antwoord van ESKADEE op de veranderende tijden is de constante aandacht voor de kostprijs van de opvang.  Dit alles zonder aan kwaliteit in te boeten, want ESKADEE staat voor kwaliteit. In 2017 breiden we onze BSO pakketten uit, nog meer keuze voor ouders. Kies het pakket wat het beste bij u past! Ook hebben we onze ruilmogelijkheden nog verder verruimd!

Verruiming tegemoetkoming overheid
De werkelijke netto kosten per uur kunnen beduidend lager liggen. Ouders ontvangen immers nog een kinderopvangtoeslag vanuit de overheid. De subsidiegrondslag in 2017 vanuit de belastingdienst wordt verruimd. De exacte vertaling naar de voor u geldende netto-prijsstelling is voor ieder verschillend en afhankelijk van uw fiscale uitgangspositie. Dit kunt u afleiden van de tabel ‘Netto prijs per uur in 2017 voor ouders’

Kinderopvang duur? Kinderopvang nog steeds betaalbaar
“Ik dacht dat kinderopvang veel duurder zou worden, het valt eigenlijk reuze mee!” is een vaak gehoorde opmerking van ouders. Laat ook uw netto-kosten berekenen, dan zult u wellicht ook versteld staan.

Tarieven
Klik hier voor de tarieven KDV
Klik hier voor de tarieven BSO
Kilk hier voor de tarieven PSG

Maak gebruik van onze vrijblijvende kostenberekening.
Kinderopvang ESKADEE biedt u geheel vrijblijvend ondersteuning aan bij het uitrekenen van uw persoonlijke situatie en het aanvragen van de overheidstegemoetkoming volgens de richtlijnen van de Wet Kinderopvang. Belt u het Centraal Bureau voor een afspraak op telefoonnummer 0162-686179. Wij helpen u graag.