Menu

WERKEN BIJ ESKADEE

 

Wil jij werken in een dynamische organisatie voor kinderopvang?
Bij de verschillende kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en vestigingen voor buitenschoolse opvang zijn regelmatig mogelijkheden voor mensen die een leuke en afwisselende baan in de kinderopvang zoeken. Voor de functie van pedagogisch medewerker dien je wel in het bezit te zijn van een relevant diploma volgens de CAO Kinderopvang.

Bekijk hiervoor onze openstaande vacatures.


Heb je de juiste opleiding?
Werken in de kinderopvang vraagt diverse disciplines en vaardigheden. Wij zoeken mensen met verschillende vaardigheden en opleidingen. Welke diploma’s kwalificeren voor de functie van pedagogisch medewerker?  Klik hier voor de kwalificatie-eisen pedagogisch medewerker.


Goede werkgever
Alle medewerkers van Kinderopvang ESKADEE groep vallen onder de CAO Kinderopvang. Kinderopvang ESKADEE is een goede werkgever die het belangrijk vindt om pedagogisch medewerkers aan zich te binden. Medewerkers moeten zich goed op hun werkplek voelen en zichzelf ook kunnen blijven ontwikkelen. Daartoe hanteert Kinderopvang ESKADEE een aantal instrumenten:

  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, fietsplan en reiskostenregeling,
  • Alerte Ondernemingsraad (OR) die de belangen van het personeel zorgvuldig behartigt,
  • Vastgesteld scholingsbeleid en deskundigheidsbevordering met een jaarlijks cursusaanbod voor medewerkers. Van creatieve cursussen tot gesprekstechnieken, het aanbod is heel breed.