Menu

Het ontstaan van ESKADEE

 

Onze naam
ESKADEE is de afkorting van de naam Stichting Kinderopvang Drimmelen (SKD) en vervolgens geschreven op de manier zoals een kind dat zou doen, oftewel fonetisch.

Ons logo
De kleurige speelse bal symboliseert onze kindvriendelijke organisatie. Een bal is speels en altijd in beweging en een bal wordt altijd opgevangen wat natuurlijk onze kerntaak is. De drie halve cirkeltjes brengen de bal in beweging en geven duidelijk weer dat de organisatie niet stil staat en dat we ook in de toekomst blijven ontwikkelen.

Ons logo typeert onze organisatie:  Speels, kleurrijk en altijd in beweging……!

 

 
Historie

Stichting Kinderopvang Made is op 16 maart 1990 opgericht met opvang van 6 kinderen in een woonhuis, omgebouwd tot een kinderdagverblijf,  in Made. Inmiddels is niet alleen de naam veranderd naar ESKADEE (Stichting Kinderopvang Drimmelen), maar is de organisatie uitgegroeid naar een dynamische en brede organisatie. In de kernen Made, Wagenberg, Terheijden, Drimmelen en Hooge Zwaluwe bieden wij inmiddels opvang aan meer dan 500 kinderen.

Onze opvangactiviteiten zijn nu ondergebracht in 3 stichtingen:

– Stichting Kinderopvang ESKADEE
– Stichting Peuterarrangementen ESKADEE
– Stichting Tussenschoolse opvang ESKADEE

 

Stichting Kinderopvang Drimmelen (ESKADEE) is dé organisatie voor kinderopvang in de gemeente Drimmelen. Wij bieden opvang aan in de vormen:  kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang (voorschoolse opvang, naschoolse opvang, vakantieopvang), peuterarrangementen/peuterspeelgroepen en tussenschoolse opvang.

Kinderopvang ESKADEE is…Vertrouwde kinderopvang bij u in de buurt!