Menu

OUDERS ZIJN TEVREDEN !!

ESKADEE ontvangt rapportcijfer 7,9 van tevreden klanten

IMG_1984TROTS! Dat zijn we bij ESKADEE op het behalen van de TOP 10 BESTE KINDEROPVANG KETEN van NEDERLAND in 2016!

Klanten gaven ons een rapportcijfer 7,9, en daar zijn we natuurlijk erg verheugd en blij mee. Ouders gaven hun mening over het beleid, locatie, veiligheid, informatievoorziening en onze medewerkers!
Het prachtig rapportcijfer aangevuld met wat tips van ouders gebruiken we om de kwaliteit van onze kinderopvang te toetsen en, waar nodig, nog meer te verbeteren.
Klik hier voor resultaten van Tevreden.nl

Wij zijn blij en trots dat onze inzet ook door ouders met een hoog rapportcijfer wordt gewaardeerd!’ Dit is de reactie van de medewerkers van ESKADEE op het hoge rapportcijfer dat ouders tijdens de laatste tevredenheidsmeting hebben toegekend aan de organisatie! Daarom bedankt ESKADEE alle tevreden klanten voor het vertrouwen.

Een rapportcijfer 8 zegt eigenlijk al genoeg, maar daarnaast  zijn het de persoonlijke ervaringen van ouders een bevestiging van hun tevredenheid. Onderstaand een impressie:

-“Kinderen voelen zich erg prettig op de BSO! een zeer geruststellende gedachte voor ons als ouders”
-“We zijn zeer content met de professionele manier van opvang bieden! Bedankt”
-“Op de vestiging is altijd een prettige sfeer, en persoonlijke opvang”
-“Ben zeer tevreden over het dagverblijf. We brengen de kinderen met een gerust hart!”
-“Kwalitatief goede betrokkenheid enwarmte voor het kind”
-“We vinden het belangrijk dat ons kind een veilige omgeving heeft waar hij zich met plezier kan vermaken.  ESKADEE biedt deze plek!”

ESKADEE verspreidt periodiek een klanttevredenheidsonderzoek onder ouders en een tevredenheidsonderzoek onder medewerkers. Ook houden we onder ouders enquêtes drie maanden na plaatsing van hun kind.

Goede resultaten en dan….?
Uiteraard zijn we erg blij met deze resultaten, maar het is geen eindstation. We blijven ons ontwikkelen en we blijven in beweging. Wij blijven vol overgave werken om elk kind een veilig en vertrouwd thuis te bieden.

 

 

 

 

 

 

<< terug naar ESKADEE