Menu

PEUTERSPEELGROEP

Wat kunt u verwachten?
Een gezellige, speelrijke en leerzame omgeving voor je peuter! De peuterspeelgroep staat garant voor samen spelen, leren en ontwikkelen met leeftijdsgenootjes. Een prima voorbereiding op de basisschool. In deze peuterspeelgroep komen peuters van 2 tot 4 jaar spelen. Ze ontdekken zo de wereld om zich heen. De peuters doen groepsactiviteiten en ontmoeten andere kinderen. Zo kunnen kinderen zich ontwikkelen op hun eigen manier en in hun eigen tempo. Spelen is ontdekken en leren. Activiteiten die iedere keer terugkomen zijn: vrij spelen, knutselen, samen eten en drinken, buiten spelen.

  • Peuters vanaf 2 jaar kunnen komen spelen op de peuterspeelgroep,
  • 2 vaste dagdelen per week een veilige en vertrouwde plek om te spelen met leeftijdsgenootjes,
  • Een gevarieerd educatief aanbod passend bij de belevingswereld van peuters,
  • Het volgen en stimuleren van de ontwikkeling van je kind,
  • Als je peuter 3 jaar wordt kan je peuter een (extra) 3e dagdeel komen, waarbij de voorbereiding op school centraal staat.
  • Vanuit het VVE-programma vanuit gemeente is uitbreiding met twee gratis dagdelen mogelijk voor kinderen met ontwikkelingsachterstanden.

Nauwe samenwerking met kinderdagverblijf en basisschool
De peuterspeelgroep sluit goed aan bij de activiteiten van het kinderdagverblijf, waarbij ook voorbereiding naar de basisschool centraal staat. Zo wordt de stap naar de basisschool kleiner en maken kinderen een goede soepele start op school

Kom kennismaken met de peuterspeelgroep
Kom samen met je peuter een kijkje nemen in een van onze peuterspeelgroepen. Ervaar het zelf, maak een afspraak een bezoek aan de vestiging. Wij verwelkomen je graag!  Meer weten? Mail ons

Meer informatie?
Wil je meer lezen over de mogelijkheden, Prijzen en Wet Kinderopvang van de peuterspeelgroep?  Opvang is al mogelijk vanaf € 0,72 per uur (bij een inkomen van € 16.000,-)   Meer weten: klik hier!

 

Bekijk voor meer informatie ook de pagina’s:
Onze Peuterspeelgroepen
Openingstijden