Menu

BUITENSCHOOLSE OPVANG

Wat kunt u verwachten?
De buitenschoolse opvang biedt opvang voor schoolgaande jeugd van 4 tot 13 jaar.  We gaan uit van de interesses en behoeften van een schoolgaand kind: een plek waar ze zich thuis voelen en zichzelf kunnen zijn. Kinderen kunnen huiswerk maken, computeren, in een rustig hoekje lezen of muziek luisteren, spelen en knutselen. Er worden volop activiteiten op verschillende ontwikkelings- gebieden aangeboden. De kinderen kunnen heerlijk buiten spelen op de speelplaatsen die uitdagend zijn ingericht. Er zijn binnen- en  buitenspeelruimten, zodat de kinderen volop kunnen bewegen. We bieden als extra service regelmatig creatieve activiteiten, zoals schilderen, knutselen, muziek, gedichten maken, timmeren. Tevens zijn er regelmatig sportieve workshops zoals sport, spel, en beweging. Voor elk wat wils!

BSO doen wij zo!
Om de kinderen een fijne en inspirerende vrijetijdsbesteding te bieden zet ESKADEE op een goed activiteitenaanbod in de buitenschoolse opvang. Door dit aanbod hebben kinderen een fijne en ontspannen besteding van hun vrije tijd, én worden zij steeds gestimuleerd in hun ontwikkeling. Het activiteitenaanbod wordt veelal gekoppeld aan een thema. Dit betekent dat er voor een bepaalde
periode een thema gekozen wordt en dat hierbij activiteiten gekozen worden. Kinderen denken en bepalen mee natuurlijk, want de BSO is VOOR EN DOOR kinderen.

ESKADEE heeft verschillende opvangvormen voor buitenschoolse opvang:

Kies het BSO-pakket dat bij u past!
ESKADEE komt graag tegemoet aan wensen en de opvangvraag van ouders. Wij bieden daarom verschillende opvangmogelijkheden, kies de opvang die bij jou past!
Klik voor mogelijkheden en het bso opvangpakketten 2017.

Ons aanbod per BSO
Niet alle buitenschoolse opvang vestigingen bieden hetzelfde aanbod, dit is afhankelijk van de grootte, ligging en mogelijkheden van de vestiging. Klik hier voor het overzicht openingstijden per BSO jan2016 per vestiging.

 

Kom eens kennismaken bij de BSO!
Kom je een kijkje nemen bij onze BSO’s? Maak even een afspraak en ervaar het zelf, proef de ontspannen sfeer! Maak een afspraak voor een bezoek aan de vestiging. Wij verwelkomen je graag!

Onze BSO vestigingen: